Dagbesteding bij Stichting Eem Aans

Stichting Eem Aans  bied jongeren en jongvolwassenen  met een licht verstandelijke beperking een leuke maar vooral een veilige en leerzame begeleide werkplek aan.

Waarbij eigenwaarde en zelf ontplooien op eigen krachten en capaciteiten in de samenleving voorop staat.

Stichting Eem Aans is opgezet door ouders van kinderen met een licht verstandelijke beperking die voor hun  kinderen een geschikte werkplek zochten.

Ze zijn er achter gekomen dat er helaas niet genoeg aangepaste werkplekken zijn op de reguliere arbeidsmarkt voor deze jongeren en jongvolwassenen met een licht verstandelijke beperking.

Vanuit dat perspectief zijn ze  een leuke, leerzame en veilige maar vooral een kleinschalige werkplek begonnen voor jongeren en jongvolwassenen met een licht verstandelijke beperking omdat ze vinden dat iedereen zich zelf mag zijn en een kans moet krijgen in onze samenleving.

Wij bieden onze cliënten gerichte zorg op maat naar hun eigen wensen en capaciteiten op het gebied van

• klantgerichte werkzaamheden zoals de bediening aan tafel.
  • Kassa werkzaamheden met begeleiding als dat nodig is.
  • Het maken van heerlijke belegde broodjes en hamburgers
  • Cake, puddingbroodjes, taart of eventuele andere lekkernijen maken voor bij de koffie en thee.
  • Helpen en/of bezorgen van broodjes of catering
  • Helpen bij het maken van hapjesschalen en salades.
  • Helpen in de afwaskeuken.
  • Het aanvullen van producten in zowel horeca als in de delicatessen winkel.
  • Het voorbereiden van producten.
  • Helpen bij het inkopen van de producten
  • Het onderhouden en schoonmaken zowel binnen als buiten om van ons pand.