Dagbesteding bij Stichting Eem Aans

Stichting Eem Aans  biedt jongeren en jong-volwassenen  met een licht verstandelijke beperking een leuke maar vooral een veilige, leerzame begeleide werkplek aan.

Waarbij eigenwaarde en zelf ontplooien op eigen krachten en capaciteiten in de samenleving voorop staat.

Stichting Eem Aans is opgezet door ouders van kinderen met een licht verstandelijke beperking die voor hun  kinderen een geschikte werkplek zochten.

Ze zijn er achter gekomen dat er helaas niet genoeg aangepaste werkplekken zijn, op de reguliere arbeidsmarkt, voor deze doelgroep.

Vanuit dat perspectief zijn ze een leuke, leerzame, veilige en kleinschalige werkplek begonnen voor deze doelgroep. Ze vinden dat iedereen zich zelf mag zijn en een kans moet krijgen in onze samenleving.

Wij bieden onze cliënten gerichte zorg op maat naar hun eigen wensen en capaciteiten op het gebied van

• Klantgerichte werkzaamheden, zoals de bediening aan tafel.
  • Kassa werkzaamheden, met begeleiding als dat nodig is.
  • Het maken van heerlijke belegde broodjes en hamburgers
  • Bezorgen van broodjes
  • Helpen bij het maken van hapjesschalen en salades.
  • Helpen in de afwaskeuken.
  • Het aanvullen van producten in zowel horeca als in de winkel.
  • Het voorbereiden van producten.
  • Het onderhouden en schoonmaken zowel binnen als buiten om van ons pand.